четвер, 06 грудня 2007 18:55

Повія пожертвувала дітям 27 годин сексу

  90 хвилин з Марією Кароліною коштують 300 доларів
90 хвилин з Марією Кароліною коштують 300 доларів

Про повію Марію Кароліну зі столиці Чилі Сантьяго пишуть усі місцеві газети. Її запрошують на численні телевізійні ток-шоу. Вона стала знаменитістю, коли виставила на продаж 27 год. сексу, а зароблені гроші пообіцяла перерахувати бідним та хворим дітям.

У минулі вихідні у Сантьяго проходила благодійна кампанія, яка тривала два дні. Гроші для благодійних організацій щороку збирають за допомогою місцевих зірок і знаменитостей. На телебаченні виступають співаки, музиканти, актори, закликаючи робити пожертвування.

— Я віддам гроші на справу, яка для мене дуже важлива, — каже Марія Кароліна.

Марія розповіла, що 90 хв. із нею коштують $300. За час благодійної акції вона заробить близько $4 тис. Один із її клієнтів уже заплатив. Щоб ніхто не сумнівався в правдивості обіцянок, вона сказала, що опублікує банківський чек, за яким перекаже гроші до фонду допомоги дітям.

Дії повії законні, бо доросла проституція в Чилі не заборонена. Марія Кароліна зауважує, що не має значення, яким чином вона заробить гроші для бідних і дітей:

— Будуть люди, які пожертвують гроші, зароблені значно темнішими методами.

Організатор акції Маріо Креуцберґер погодився прийняти її внесок.

Зараз ви читаєте новину «Повія пожертвувала дітям 27 годин сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі