вівторок, 05 грудня 2017 06:00

Померла багатодітна мати, яку відмовилися приймати лікарі

Через ДТП у Башкирії (одна з республік Російської Федерації) загинула 25-річна Любов Ямалова. Найближча лікарня відмовилася приймати жінку. Направила до медзакладу за 80 км. Дорогою Любов померла у "швидкій". Четверо дітей залишилися без матері.

16 листопада Любов Ямалова із селища Ургал поїхала в лікарню в районному центрі Новобєлокатай. Мала отримати медичну довідку для вступу в автошколу.

Повертаючись, ловила "попутку". Зустріла односельчанина на УАЗі. Він погодився підвезти додому. На слизькій трасі авто перекинулося.

— Доньку викинуло з машини, удар припав на грудну клітку. У неї був перелом грудини, ребра втиснуло в легені, постраждали печінка й нирки, — розповідає батько потерпілої В'ячеслав Ібрагімов.

Свідки ДТП викликали "швидку". Любов була жива. Медики доправили її до райлікарні в Новобєлокатаї. Там приймати відмовилися, сказали відвезти в село Месягутово — за 80 км. Дорогою жінка померла.

23 листопада слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу за фактом смерті пацієнта в Смоленській лікарні швидкої допомоги.

Житель міста Сергій Іванов помер від тяжкої черепно-мозкової травми в червні цьогоріч. Тоді його родичі не добилися порушення кримінальної справи. Все змінилося після появи в інтернеті відео, на якому видно, що Іванов півгодини лежав на підлозі лікарні та стікав кров'ю.

Зараз ви читаєте новину «Померла багатодітна мати, яку відмовилися приймати лікарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі