вівторок, 02 червня 2009 19:11

Похід Обами до театру обійшовся у 75 тисяч доларів

Похід Обами до театру обійшовся у 75 тисяч доларів

Американський президент 47-річний Барак Обама повів дружину Мішель, 45 років, до театру на нью-йоркському Бродвеї. Ще під час передвиборної кампанії Обама пообіцяв дружині зводити її на виставу. Час для цього знайшов за п"ять місяців після інаугурації.

Для відвідин Нью-Йорку президент виділив три літаки. В одному летіло президентське подружжя, решту зайняли охорона й журналісти. Парі двічі довелося скористуватися гелікоптером. У Вашингтоні — щоб дістатися летовища, а у Нью-Йорку — аби уникнути заторів.

Прилетівши до Нью-Йорка, подружжя відвідало недорогий ресторан. Там їли страви, які готують винятково з американських продуктів. Потім вирушили до театру на виставу про долю американських рабів. Квитки обійшлися у $200.

Попри спробу заощадити на літаках — замість традиційного Боїнгу 747, подружжя користувалося дешевшим літаком Галфстрім — витрати на президентське побачення склали понад $75 тис. Рахунок сплатили з коштів Білого дому.

Зараз ви читаєте новину «Похід Обами до театру обійшовся у 75 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі