пʼятниця, 06 січня 2012 06:00

Подружжя розлучається через зраду 70-річної давнини

Римлянин 99-річний Антоніо подав документи на розлучення з дружиною 96-річною Розою через подружню зраду. Він знайшов любовні листи, які Роза писала своєму коханцеві у 1940-ві. Уродженець південного острова Сардинії не стерпів образи навіть через майже 70 років.

— Чоловік вирішив подати на розлучення ще тоді, як знайшов листи. Він почувається зрадженим і не має сили залишатися далі в цьому шлюбі, що тривав 77 років, — говорить Анна Ореччіоні, адвокат Антоніо.

Листи будуть головним доказом у суді. Діти кажуть, з них усе й починалося. 10 років тому Антоніо випадково знайшов листи в одній із шухляд. Розгнівався, вимагав від дружини пояснень. Та зізналася, що колись мала роман. Просила пробачення. Але чоловік зібрав речі й переїхав до старшого сина. Родина того недовго терпіла важкий характер Антоніо, й за кілька місяців він повернувся додому. Однак жити як раніше подружжя не могло. Сварилися через кожну дрібницю. Перед католицьким Різдвом обоє найняли адвокатів, щоб оформити розлучення. Суд призначив слухання на березень.

Пара одружилася 1934-го в місті Неаполь. Антоніо працював там поліцейським. Виховали п'ятьох дітей.

Зараз ви читаєте новину «Подружжя розлучається через зраду 70-річної давнини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі