четвер, 26 березня 2009 19:36

Підліток намалював десятиметровий фалос на даху батьківського дому

Автор: фото: www.dailymail.co.uk
  Малюнок фалоса такий чіткий, що його видно на знімках із супутників
Малюнок фалоса такий чіткий, що його видно на знімках із супутників

10-метровий фалос намалював на даху рідного будинку Рорі Мак-Інн, 18 років. Сталося це неподалік британського міста Ханґерфорд. Малюнок, зроблений автомобільною білою фарбою, вийшов таким чітким, що його можна побачити на супутникових знімках.

Утім, дорослі протягом року не здогадувалися, що в них над головою. Нещодавно намальоване побачив пілот гелікоптера, який пролітав повз. Зателефонував в одну з британських газет, а ті зв"язалися з Мак-Іннами.

— Вони дзвонять мені й кажуть: у вас на даху соромітництво, — каже батько Рорі Енді. — Я спитав, чи це бува не першоквітневий жарт.

Мак-Інни опитали своїх чотирьох дітей. Рорі взяв на себе відповідальність. Каже, наважився на зізнання тільки тому, що нині подорожує Бразилією і повернеться не скоро.

— Мені просто хотілося підняти настрій людям, які пролітали повз. Але я сильно подорослішав із того часу, як зробив це, — каже Рорі. — Тепер би я просто написав щось приємне: "Усміхніться!" або "Гарного вам дня".

В українському Рівному група активістів збирається потрапити до Книги рекордів Гіннеса. Вони хочуть висадити дерева у формі серця. За задумом, воно буде таким великим, що оцінити картину сповна можна буде тільки з висоти пташиного польоту.

Зараз ви читаєте новину «Підліток намалював десятиметровий фалос на даху батьківського дому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі