вівторок, 01 липня 2008 17:35

Після аварії поїзда Керрі Грей став убивцею

48-річний Керрі Грей із британського міста Тілбурі, який відбуває покарання за вбивство, відсудив 300 тис. фунтів у залізничної компанії "Нетворк Рейл". Чоловік стверджував, що злочинцем його зробила катастрофа, в яку він потрапив, подорожуючи потягом компанії.

5 жовтня 1999 року поїзд "Нетворк Рейл" зійшов із рейок. Тоді загинула 31 людина. Грей вдарився головою. За два роки він ножем заколов чоловіка, бо той постукав у вікно його автівки на перехресті. Керрі визнали винним, але недієздатним, тож замість в"язниці британця відправили до психлікарні.

Злочинець та його адвокат змогли переконати суд у тому, що вбивцею Грея зробила травма голови, яку він отримав у катастрофі. До неї чоловік не проявляв схильності до насилля. Мав гарні рекомендації. На його процесі свідки — співробітники та сусіди — говорили, що не знають м"якішої та виваженішої людини. Грей мав постійну роботу із солідною зарплатнею та гарну подружку.

— Це катастрофа перетворила законослухняного чоловіка на злочинця. Залізнична компанія виплатить моєму клієнтові компенсацію за те, що він убив людину, втратив дієздатність і сидить у психлікарні, — заявляє адвокат Грея Ентоні Скрівенер.

Попри те, що суд задовольнив позов чоловіка щодо компенсації, покарання йому не пом"якшили. У психлікарні він перебуватиме п"ять років.

Зараз ви читаєте новину «Після аварії поїзда Керрі Грей став убивцею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі