пʼятниця, 03 жовтня 2008 18:05

Парашутист розбився на футбольному полі

2 вересня у французькому місті Орлеан на футбольному полі розбився парашутист. Перед початком матчу 42-річний інструктор парашутної школи впав на голови підлітків. Травмував двох хлопців. Причини катастрофи поки що невідомі.

На цьому стадіоні мала відбутися зустріч українських та французьких футбольних юніорів. М"яч для гри повинні були доставити сім парашутистів. Шість спортсменів приземлилися на стадіон як і запланували. А їхній інструктор впав на голови двох уболівальників 16-ти та 17-ти років і помер. Футбольний матч відмінили.

Представники місцевої жандармерії розслідують справу. Кажуть, інструктор провів понад тисячу стрибків. За свідченнями очевидців, погодні умови були нормальними.

Схожий трагічний випадок стався недавно в Німеччині. 35-річний парашутист стрибав із чотирма напарниками. В одного не розкрився основний парашут, а запасний спортсмен не встиг відкрити. Чоловік упав на кришу житлового будинку й помер.

Зараз ви читаєте новину «Парашутист розбився на футбольному полі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі