понеділок, 01 жовтня 2007 14:05

Осборни перестали битися через рак

Автор: фото: REUTERS/Lucas Jackson
  Подружжя Оззі та Шерон Осборн прибуло на концерт Елтона Джона в Нью-Йорку, присвячений боротьбі зі СНІДом
Подружжя Оззі та Шерон Осборн прибуло на концерт Елтона Джона в Нью-Йорку, присвячений боротьбі зі СНІДом

Минулого вівторка в готелі "Волдорф-Асторія", що в Нью-Йорку, зібралися знаменитості. Вони прийшли на вечірку, присвячену боротьбі зі СНІДом, яку організував співак Елтон Джон, 60 років.

Такий вечір Джон проводить шостий рік поспіль. Серед постійних гостей — 58-річний американський співак Оззі Осборн із дружиною Шерон, 52 роки.

2000-го лікарі діагностували в неї рак. Жінка перемогла недугу, хоча на це було мало шансів. Відтоді подружжя Осборнів займається благодійністю — дає кошти для лікування тяжкохворих. Хоча так було не завжди.

Оззі та Шерон часто сварилися. Якось чоловік вибив дружині зуба. Натомість отримав пляшкою віскі по голові. Осборни вживали наркотики та пиячили. Оззі мав скандальну репутацію. Його називали "королем страху". Якось на концерті співак відкусив голову живому кажанові.

Вони побралися 1982 року, коли Шерон було 17. Її батько Дон Арден працював менеджером Оззі. З часом Шерон перебрала його повноваження та почала керувати справами чоловіка. Коли слава Осборна почала занепадати, вона вигадала реаліті-шоу про життя їхньої родини.

"Сімейку Осборнів" кілька років з успіхом транслювали на музичному каналі "MTV". Окрім Оззі та Шерон, у шоу брали участь їхні діти, 22-річний Джек та Келлі, 23 роки. Старша донька Осборнів Еймі, 25 років, від проекту відмовилася. Сказала, що не хоче виставляти себе на показ. Шерон же нічого не приховувала. Показала навіть, як у неї випадало волосся після хіміотерапії.

2004-го в одній із клінік Лос-Анджелеса місіс Осборн відкрила програму боротьби з раком. На зібраннях розповідала, як боролася з хворобою. Казала, що рак, як ніколи, зблизив її з чоловіком. 

Зараз ви читаєте новину «Осборни перестали битися через рак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі