понеділок, 05 травня 2008 15:59

Офіціанти "МакДональдзу" працюватимуть у костюмах

Британські співробітники ресторану швидкого харчування "МакДональдз" улітку вдягнуть нову елегантну уніформу. Одяг розробив британський дизайнер Брюс Олдфілд. З-поміж клієнтів Олдфілда були принцеса Діана, акторка Кетрін Зета-Джонс та інші голлівудські зірки.

Керівництво компанії звернулося до дизайнера з проханням зробити зовнішній вигляд співробітників більш елегантним і привабливим. Тепер адміністраторки ресторану носитимуть чорну спідницю, блузку з чорно-білим візерунком і шарф. Чоловіки вдягатимуть чорний діловий костюм, кремову сорочку та краватку з візерунком, як на жіночих блузках.

Касири та працівники кухні носитимуть чорні бейзболки та костюми кольору кави з молоком. На вибір співробітників окремих ресторанів пропонуватимуть кілька варіантів шарфів, блузок і краваток.

"МакДональдз" до цього не змінював уніформу своїх працівників. Керівники впевнені, що в новій формі їм працюватиметься легше й приємніше. Поки що новий одяг отримають співробітники лише британської мережі "МакДональдз".

Зараз ви читаєте новину «Офіціанти "МакДональдзу" працюватимуть у костюмах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі