четвер, 22 травня 2008 19:09

Німецький принц побив підприємця кастетом

Принца Ернста Августа Ганноверського, 54 роки, визнали винним у побитті підприємця з Німеччини 59-річного Джозефа Брунленера.

Випадок стався 2000 року. Тоді Ернст Август відпочивав з дружиною принцесою Монако Кароліною на кенійському курорті Ламу. Подейкують, що принцові заважала музика й лазерне шоу. Їх щовечора влаштовували в клубі неподалік готелю. Принц кілька разів ударив власника закладу Джозефа Брунленера й промовив:

— Це тобі за музику. А це — за світло, — і вдарив ще кілька разів.

Свідки розповідали, що при цьому він казав:

— Ти, німецька свиня. Я нашлю на тебе мафію, і вони поріжуть тебе на шматки.

Після побиття Брунленера забрали до лікарні.

Принц стверджує, що вдарив підприємця несильно. Та на тілі Джозефа виявили рани від гострого металевого предмета. Постраждалий казав, що принц бив кастетом. Потім у справі фігурував металевий дріт.

Спочатку суд ухвалив рішення, за яким Ернст мав заплатити постраждалому 445 тис. євро штрафу. Однак адвокати подали апеляцію. Справа тягнулася кілька років.

Принц Ганноверський заперечує свою вину. Має намір оскаржити останнє рішення суду та повернути чесне ім"я.

Кілька років тому Ернст Август Ганноверський побив фоторепортерів. Перед цим погрожував журналістам, які опублікували його фотографії в п"яному вигляді. Принц випорожнювався біля турецького стенду підприємницької виставки.

Зараз ви читаєте новину «Німецький принц побив підприємця кастетом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі