неділя, 26 серпня 2007 15:40

Найволосатіший китаєць хоче нести Олімпійський вогонь

Автор: фото: REUTERS/Claro Corte
  Юй Чженхуань на лікарняному ліжку в одній із клінік Шанхая. Чоловік сам себе називає Кінґ Конґом
Юй Чженхуань на лікарняному ліжку в одній із клінік Шанхая. Чоловік сам себе називає Кінґ Конґом

96 відсотків тіла 30-річного китайця Юя Чженхуаня вкрито жорстким темним волоссям. Його немає лише на долонях та ступнях. Чженхуань із дитинства звик, що на нього вказують пальцем. Однак не надто комплексує через свою зовнішність. Його псевдонім в Інтернеті — "Волохата потвора".

У 18 років Юй вирішив, що стане співаком. Нині він грає рок-н-рол. Має нечисленних, але вірних фанатів. Учиться грати на саксофоні.

Нещодавно Чженхуань заявив, що хоче бути одним із факелоносців Олімпійського вогню перед відкриттям Пекінської Олімпіади 2008 року. 21880 тис. людей нестимуть факел маршрутом у 137 тис. км. І Чженхуань сподівається бути одним із них.

— Олімпіада належить усім людям: і звичайним, і з вадами, — каже він.

Чженхуань переніс операцію на вухах. Там у нього теж росло волосся, і він поступово втрачав слух. Майже не чув, коли до нього зверталися. Тепер чоловік у нормі.

— Я задоволений своїм життям. Інколи трохи шкодую, що не народився раніше. Тоді надмірна волохатість була ознакою мужності, — каже Чженхуань.

Зараз ви читаєте новину «Найволосатіший китаєць хоче нести Олімпійський вогонь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі