неділя, 15 липня 2007 18:15

Найвищий чоловік планети одружився

Автор: фото: REUTER/Jason Lee
  Бао Сі Шунь і його наречена Ся Шуцзюань повертаються до готелю після репетиції весілля. Пара кілька разів репетирувала церемонію одруження за монгольською традицією
Бао Сі Шунь і його наречена Ся Шуцзюань повертаються до готелю після репетиції весілля. Пара кілька разів репетирувала церемонію одруження за монгольською традицією

56-річний китаєць Бао Сі Шунь, найвищий чоловік планети, минулого четверга побрався з жінкою на третину нижчою і вдвічі молодшою за нього. Він знайшов кохання за оголошенням у газеті. Нареченою стала жінка з його рідного села в провінції Внутрішня Монголія.

28-річна продавщиця Ся Шуцзюань 1 м 68 см на зріст. Вона на 68 см нижча за свого чоловіка й дістає тільки до його ліктя. Проте молода стверджує, що різниця в зрості не завадила їм покохати одне одного. Вони жили у цивільному шлюбі з березня. Тепер вирішили побратися за давньою монгольською традицією.

Нареченого привезли до місця весілля на спинах двох верблюдів. Молодята одягли національні монгольські костюми. За традицією, родичі намагалися зупинити молодого, не дати йому зайти в шатер до нареченої. Та згодом запропонували чашку зеленого чаю на знак примирення. Бао не зміг шанобливо поклонитися батькові Ся — завадив величезний зріст і артрит.

Весілля Бао і Ся спонсорували 15 китайських фірм. Одна з них виготовила триметрове ліжко. Інша сплела величезну ковдру з верблюжої шерсті.

— Сподіваюся, ми зможемо мати дітей, — говорить Бао Сі Шунь. — Я хочу, щоб вони мали близько двох метрів зросту. Тоді зможуть грати в баскетбол.

До 16 років Бао нічим не відрізнявся від однолітків. Потім почав швидко витягуватися. У 23 роки він мав уже 2 м 36 см зросту. Таким і залишився. Два роки тому його, як найвищу людину планети, занесли до "Книги рекордів Гіннеса".

Бао намагався зробити військову кар"єру. Однак єдиним його досягненням в армії була гра у баскетбольній команді. Після звільнення з війська він працює пастухом у рідній провінції.

Зараз ви читаєте новину «Найвищий чоловік планети одружився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі