четвер, 12 червня 2008 19:05

Найтовстіший чоловік у світі одружується

Автор: фото: reuters/Tomas Bravo
  Мануель Урібе зі своєю нареченою Клаудією Солліс відзначає 42-річчя. У цей день його ненадовго вивезли з будинку
Мануель Урібе зі своєю нареченою Клаудією Солліс відзначає 42-річчя. У цей день його ненадовго вивезли з будинку

42-річний мексиканець Мануель Урібе, який вважався найтовстішою людиною у світі, одружується з перукаркою 38-річною Клаудією Солліс. За останні кілька років Урібе схуд більш ніж на 200 кг і втратив титул найтовстішої людини.

Мануель та Клаудіа познайомилися 2004-го. Жінка доглядала його. Зустрічатися почали за два роки. Клаудіа щодня допомагає Мануелю, миє його і готує їжу.

Спочатку родичі жінки були проти стосунків із Мануелем. Її колишній чоловік теж страждав на ожиріння і помер від зупинки дихання. Потім Мануель і Клаудіа заручилися.

У середу Урібе святкував день народження і запевняв, що одружиться, коли встане і зможе сам піти до вівтаря. Чоловік не встає з ліжка вже шість років. Останній раз його намагалися вивезти з кімнати в березні на день народження коханої. Але спроба підняти ліжко краном не вдалася, і Мануель залишився вдома.

— Деякі люди кажуть, що ми фальшива пара, — говорить Клаудіа. — Але це не так, у нас справжні почуття.

— Ми кохаємося. Перед Богом ми вже одружені, — додає Урібе.

Чоловік почав стрімко товстішати 1996 року. Вважає, що їв забагато гамбургерів, піци і чіпсів. Кілька років тому зробив ліпосакцію, що погано загоїлася. Від операції має пухлини на ногах, які важать понад 60 кілограмів. Раніше Мануель важив приблизно 590 кг. Його офіційно визнали найтовстішою людиною у світі.

Нині його вага — майже 300 кг. Їсть чоловік малими порціями. Споживає грейпфрути, рибу та овочі. З"їдає щодня кілька горіхів.

Зараз ви читаєте новину «Найтовстіший чоловік у світі одружується». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі