четвер, 26 липня 2007 19:11

Найстаріша газета про прибульців закривається

"Чоловіка замучили прибульці, які займаються телефонним маркетингом", "Зубний лікар імплантував у зуб пацієнтові метал із НЛО" — матеріали з такими заголовками вийшли в останньому номері американської газети "Щотижневі світові новини".

Нещодавно її власник, компанія "Американські медіа", вирішила закрити це видання. Газета давно не приносить прибутків, хоч і є найстарішим американським часописом про прибульців. Окрім інопланетної тематики, у ній є матеріали про гібриди людини і тварини, померлих знаменитостей, привидів і паранормальні явища. Виходить уже 28 років.

У кінці серпня цього року в продаж надійдуть останні її примірники. Після цього "Щотижневі новини" існуватимуть лише в Інтернеті.

У редакції газети рішення про закриття називають політичним. Вважають, що це підступи республіканської партії, яка начебто хоче позбутися єдиної правдивої газети у США. Справа в тому, що інколи на шпальтах видання з"являлися матеріали на кшталт "Сенатор-республіканець п"є кров".

Зараз ви читаєте новину «Найстаріша газета про прибульців закривається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі