вівторок, 07 вересня 2010 00:00

Найменший чоловік не має грошей на операцію

Автор: фото з сайта www.dailymail.co.uk
  Найменша людина світу колумбієць Едуард Ніно Ернандес, 24 роки, має зріст 70 сантиметрів
Найменша людина світу колумбієць Едуард Ніно Ернандес, 24 роки, має зріст 70 сантиметрів

— Я щасливий, бо не такий, як усі, — каже колумбієць 24-річний Едуард Ніно Ернандес. Він 70 см на зріст, важить 10 кг. Його занесли до Книги рекордів Гіннеса як найменшу людину в світі.

Ніно заробляє танцями. Зустрічається з 18-річною колумбійкою, котра заввишки 1,5 м. Мріє об"їхати світ і зустріти акторів Джеккі Чана, Сільвестра Сталлоне та колишнього колумбійського президента Альваро Урібе.

— Набридло, що люди весь час намагаються мене торкнутися, ніби хочуть переконатися, чи я справжній, — скаржиться рекордсмен.

Він при народженні важив 1,5 кг і мав зріст 30 см.

— Спочатку лікарі дуже зацікавилися нашим сином, — розповідає мати 43-річна Ноемі Ернандес. — До 3 років спостерігали за Ніно. Але з часом перестали ним цікавитися. Ніхто так і не сказав, чому він такий маленький.

До 13 років Ернандес ходив до школи. Покинув, бо через закороткі пальці йому було важко писати.

Люди весь час намагаються мене торкнутися

Після Едуарда у сім"ї народилася така ж маленька дівчинка. Вона померла за кілька днів 1992-го. Решта четверо дітей нормального зросту. Ернандеси живуть у бідному районі на півдні Боготи — столиці Колумбії.

— У сина хворі очі, він страждає на катаракту. Потребує операції. Але ми не маємо на неї коштів, — говорить батько. Він працює охоронцем.

Зараз ви читаєте новину «Найменший чоловік не має грошей на операцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі