вівторок, 14 жовтня 2008 18:08

Чоловік тримав дружину під арештом півстоліття

Півстоліття тримав свою дружину під домашнім арештом ревнивий чоловік в італійському місті Вал ді Ноні. Заборонив жінці виходити з дому 1958 року, одразу після їхнього весілля.

Нещодавно в італійки стався серцевий напад. Чоловіку довелося викликати їй "швидку". У клініці жінка наважилася розповісти про те, як вона жила.

Чоловік замикав її в будинку, коли йшов на роботу зранку. Вона могла виходити надвір тільки разом із ним. Розмовляти з сусідами або перехожими заборонялося. Раз на день жінці  дозволялося погуляти по маленькому саду. Після 17.00 чоловік запирав усі вікна та двері. Забороняв читати та слухати музику. За непокору бив.

У подружжя є дорослі син і донька. Підлітками чоловік відправив їх учитися до Мілана. Там вони й залишилися. Востаннє бачилися з матір"ю 30 років тому. Нині жінка збирається перебратися до них. Однак і з чоловіком розлучатися не хоче.

— Людина звикає до всього. Я от звикла підкорюватися. Навіть не уявляю, що можу бути сама собі хазяйкою. Мій чоловік завжди все за мене вирішував, — каже жінка.

Домашнього тирана заарештувала поліція. Йому загрожує 5-річне ув"язнення.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік тримав дружину під арештом півстоліття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі