четвер, 11 лютого 2010 18:18

Монету на Марс завезли інопланетяни

На фотографіях, зроблених марсоходом "Спіріт", науковці побачили дві монети.

— Вони у формі невеликих металевих дисків, менш як 1 сантиметр в діаметрі — каже  директор британського фонду "Археологія позаземних цивілізацій" 30-річний Девід Огюст. — Зображення схоже на те, яке було на грошах древньої держави хеттів Карії. Предмет виявили, коли з поверхні планети відібрали проби породи.

Англійський уфолог Ендрю Сміт, 58 років, стверджує, що на Марсі були живі істоти.

— Атмосфера цієї планети не придатна для людини. Вона розріджена, складається здебільшого з вуглекислого газу, кисню і водяної пари. Та я припускаю, що на цій планеті жили людиноподібні істоти, в яких інший склад дихальної системи. Знайдені монети Карії свідчать, що марсіани прилітали на Землю ще до нашої ери. Брали речі, які їх цікавили, й досліджували їх у себе на Марсі. Вони прилітають і тепер. Гадаю, живі істоти покинули Марс і оселилися на якісь іншій планеті, бо люди почали надокучати їм своїми візитами. Торік марсіани приземлялися на одному з ячмінних полів під Лондоном. Від їхньої тарілки залишився великий круглий слід.

Зараз ви читаєте новину «Монету на Марс завезли інопланетяни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі