середа, 18 жовтня 2006 16:08

Молодшого брата Путіна попросили не турбувати президента

Двоюрідний брат російського президента Ігор Путін, 53 роки, вийшов із провладної партії "Єдина Росія". Він заявив, що приєднається до "Російської партії життя", яка також підтримує політику Володимира Путіна.

Ігор Путін працює директором Самарського резервуарного заводу. Змінити партію вирішив після того, як "Єдина Росія" підтримала на виборах мера Самари чинного керівника міста Георгія Лиманського. "Російська партія життя" висуває іншого кандидата. Другий тур виборів мера в Самарі відбудеться 9 листопада.

У передвиборному штабі Лиманського переконані, що перехід Ігоря Путіна до "Російської партії життя" ніяк не вплине на результати виборів, бо брат президента не має жодного впливу на політику.

— Для самарців скоріше стане новиною те, що в місті живе родич президента, — кажуть там.

Проте в "РПЖ" появі нового партійця зраділи.

— Ми вітаємо кожного нового члена партії, особливо якщо це керівник великого успішного промислового підприємства, — сказав глава місцевого відділення партії Сергій Арсентьєв.

Своє рішення про перехід до іншої партії Ігор з Володимиром Путіним не обговорював. В адміністрації президента його попросили не турбувати старшого брата надто часто. Той, мовляв, дуже зайнятий. Тому вони навіть по телефону спілкуються рідко, зізнався Ігор Путін.

Зараз ви читаєте новину «Молодшого брата Путіна попросили не турбувати президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі