четвер, 06 березня 2008 16:05

Маріон Котіяр вимагають позбавити "Оскара"

Французька актриса Маріон Котіяр, 32 роки, цього року отримала премію "Оскар" у номінації "Краща актриса" за роль у фільмі "Життя у рожевому кольорі". Але до Американської кіноакадемії надійшли звернення з проханнями позбавити її нагороди.

Людям не сподобалося минулорічне інтерв"ю актриси. Тоді Котіяр нібито звинуватила американську владу в тому, що вона приховувала реальні факти про теракти 11 вересня 2001 року в Нью-Йорку.

— Я думаю, що це була чітко спланована змова всередині американського уряду. В Інтернеті є багато фільмів, що це підтверджують, — говорила актриса в телепередачі "Паріс Прімере". — Уряд США дезінформує світову громадськість щодо низки питань. Наприклад, я не впевнена, що американці справді висадилися на Місяць 1969 року.

Ролик виклали в Інтернет, і за один вечір його переглянули 11 тис. користувачів.

— Маріон ніколи не критикувала політики США, — заявив днями адвокат Котіяр. — І тим паче не називала причин трагедії 11 вересня. Її слова неправильно розтлумачили.

В американській кіноакадемії повідомили, що оцінюють роботу аторки у фільмі, а не її життєві погляди. Тому нагороду забрати не можуть.

Зараз ви читаєте новину «Маріон Котіяр вимагають позбавити "Оскара"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі