середа, 30 грудня 2009 17:28

Майор Димовський планує створити партію

У листопаді майор міліції з міста Новоросійськ 32-річний Олексій Димовський  розмістив в Інтернеті відеозвернення до російського прем"єр-міністра Володимира Путіна, 57 років. У ньому пожалівся на корупцію в міліції, напружений графік роботи. Невдовзі його звільнили.

У Димовського власна інтернет-сторінка. На ній оновлюють відео із зверненнями інших правоохоронців. На службу вже пожалілися двоє міліціонерів зі Свердловської області, колишній міліціонер із Москви Вадим Смирнов, оперуповноважений із Республіки Комі Михайло Евсеєв тощо.

Наприкінці листопада майор вирушив у тур містами Росії — розмовляв із народом. До нього зі скаргами зверталися інші міліціонери та пересічні громадяни. Кошти на поїздку зібрали керівники руху "За права людини". Гроші пропонували й невідомі прихильники з США, але Димовський відмовився. Каже, що не хоче, аби його називали американським шпигуном.

Нещодавно заявив, що планує переїхати до Москви і там створити політичну партію.

— Колишні начальники хочуть зі мною судитися, — каже. — То ж їм доведеться подати позов за новим місцем проживання. У Москві буде простіше зробити суд публічним, щоб про нього дізналося якнайбільше людей.

Колишня дружина Димовського 30-річна Ірина розповіла, що майор також брав хабарі на службі. Гроші програвав у казино. Був п"яним, коли знімав звернення до Путіна.

Зараз ви читаєте новину «Майор Димовський планує створити партію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі