пʼятниця, 05 жовтня 2007 16:18

Майкл Таунсенд чотири роки жив у торговельному центрі

36-річний американець Майкл Таунсенд із міста Провіденс у штаті Род-Айленд отримав умовний дворічний термін ув"язнення за те, що таємно жив у торговельному комплексі.

Таунсенд — керівник аматорської акторської трупи. 2003 року він разом із сімома артистами обладнав у підземному паркінгу місцевого супермаркету квартиру площею 75 кв. м.

Актори побудували стіну з блоків і відгородили таким чином частину паркінгу. Зробили непомітні двері. Жили там по черзі або всі разом. У квартирі була електрика й необхідні меблі: сервант із фарфором, диван, телевізор та ігрова приставка. Щоправда, за словами Таунсенда, торік навесні до них заліз бомж і вкрав приставку.

Води у квартирі не було, доводилося користуватися туалетами торговельного центру, а митися вдома. Усі мешканці мали де жити і просто хотіли розважитися в такий спосіб.

Ідею побудувати таємну квартиру підказала акторам новорічна реклама супермаркету. У ній приємний жіночий голос говорив про те, як було би чудово жити в цьому торговельному комплексі.

Таунсенд планував зробити в квартирі ексклюзивний ремонт і навіть покласти паркет. Та одного дня він прийшов у свій таємний дім, а його там чекали троє охоронців супермаркету.

— Нас вразило те, як він усе зробив. Але це все одно незаконно. Торговельний центр є приватною власністю, — зауважує поліцейський Стівен Кемпбелл.

Зараз ви читаєте новину «Майкл Таунсенд чотири роки жив у торговельному центрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі