вівторок, 05 лютого 2008 15:04

Майкл Джексон знову заспіває

Майкл Джексон знову заспіває

"Я повертаюся. У мене є особливий сюрприз для всіх моїх фанатів", — заявив нещодавно 49-річний американський співак Майкл Джексон.

10 лютого він збирається виступити в Лос-Анджелесі на церемонії нагородження музичною премією "Ґреммі". Два роки тому під час "Ворлд мюзік Евордс" у Лондоні Джексон уже намагався заспівати на сцені. Але не зміг взяти потрібні ноти, тому звукорежисер шоу вимкнув співакові мікрофон. Пісню "Ві ар зе ворлд" доспівав дитячий хор.

А вже 11 лютого світ побачить черговий альбом короля поп-музики — "Трилер 25-річчя". Платівка буде присвячена ювілею одного із перших альбомів співака, "Трилер", що внесений до Книги рекордів Гіннеса як найбільш продаваний в історії. Крім дев"яти пісень, записаних Джексоном 1982 року, до "Трилера 25-річчя" увійде ще шість реміксів на хіти Майкла.

Майкл Джексон п"ять років записував альбом з новими піснями у студіях Бахрейну, Ірландії, Лас-Вегаса і Нью-Йорка.

— Я бачив Майкла в студії, він працює день і ніч. Створює шедевр, — запевняє головний його консультант Віллям Джеймс Адамс.

Вихід альбому запланований на серпень. Перед цим співак збирається відправитись у світове гастрольне турне, яке розпочнеться у березні десятьма концертами в Лондоні.

Останній повний диск Майкла Джексона "Невидимий" вийшов у жовтні 2001 року. Після цього кар"єра співака пішла на спад через проблеми зі здоров"ям та численні судові процеси. Борги короля поп-музики нині становлять $325 млн.

Зараз ви читаєте новину «Майкл Джексон знову заспіває». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі