середа, 13 вересня 2006 17:07

Мадонна подякувала Путіну за безпечний концерт

"Я подзвонила Путіну і попросила прислати більше поліцейських, — написала Мадонна на своєму інтернет-сайті своїм фанатам. — Дякую, Путін".

За кілька днів до концерту в Москві американській співачці Мадонні погрожували, і вона навіть перенесла дату виступу. За два дні, що співачка провела в Москві, вона писала своїм шанувальникам сім разів, аби якось їх заспокоїти.

— І не хвилюйтеся через погоду, — писала Мадонна. — Мені сказали, що російські спеціалісти подбають, щоб дощу не було. 10 літаків із хімікатами "проколють" хмари, щоб дощ випав, перш ніж вони дійдуть до стадіону. Цю систему розробили в радянські часи, щоб паради на Червоній площі проходили без проблем.

Мадонна прилетіла до Москви у понеділок. У п"ятницю, 8 вересня, прибуло 130 людей її команди: танцівники, бек-вокалісти, масажисти і кухарі. 200 т обладнання для її шоу кілька днів довозили з Європи на 63 вантажівках.

Поселилася співачка у президентських апартаментах готелю "Арарат Парк Хаятт". Перед тим її менеджери вислали перелік вимог зірки. Вона зокрема хотіла, щоб жоден працівник готелю не просив у неї автографа, щоб у вазі в номері завжди були білі троянди, а на столі поряд — чотири свіжі лимони. Один із менеджерів співачки дуже любить горіхи, тому Мадонна вимагала також, щоб вони завжди були в його номері.

У понеділок увечері співачка планувала поїхати на екскурсію Червоною площею. Та шанувальники так тісно обступили її автомобіль, що поїздку відмінили. Зате зранку наступного дня Мадонна перевдяглася і непомітно сходила за покупками.

— Привіт, фани. Я купила набір матрьошок, — писала співачка шанувальникам. — Вони розфарбовані у вигляді ангелів, які моляться, тримаючи в руках хрести. Гадаєте, вони сподобаються моїй доньці? Це сюрприз для неї.

Концерт "Одкровення" пройшов у вівторок. Дощу не було. Більше семи тисяч російських правоохоронців слідкували, щоб ніщо не завадило концертові. Глядачі проходили кілька міліцейських кордонів, де їх обшукували і перевіряли на детекторах металу. Концерт минув без особливих інцидентів. Міліція затримала лише 23 особи.

Загалом на концерт Мадонни прийшло 50 тисяч глядачів. Квитки можна було придбати навіть перед самим початком виступу. Їх продавали у пересувних касах за ціною від 4 тис. до 100 тис. рублів (748–8700 грн).

Шоу тривало дві години. Мадонна заспівала ті самі 20 пісень, які виконувала в інших містах під час свого світового турне. Після концерту співачка прямо в машині по дорозі в готель написала своїм шанувальникам, що концерт пройшов фантастично, а охорона попрацювала на славу.

У середу співачка залишила Москву. Наступний, і останній, її концерт відбудеться 20 вересня в Токіо.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна подякувала Путіну за безпечний концерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі