понеділок, 03 грудня 2007 17:46

Літні жінки їдуть по секс до Африки

Жінки похилого віку з розвинених європейських країн останнім часом усе частіше подорожують до Африки, щоб скористатися сексуальними послугами молодих чоловіків. Місцеві жителі кажуть, у пошуках сексуальних розваг на Чорний континент їде кожна п"ята літня туристка.

64-річна британка Еллі та її 56-річна подруга Бетан поїхали у відпустку до Кенії. Ця країна привабила туристок тим, що в ній багато молодих хлопців, які люблять старших жінок.

— Кожен із нас щось отримує. Я не бачу в цьому нічого поганого, — говорить Еллі. — Очевидно, що тут не йдеться про кохання. Я приїхала не для того, щоб шукати нареченого. Це щось на кшталт соціальної угоди. Я купую йому подарунки і плачу за нього в готелях та ресторанах. Натомість отримую те, що хочу — ми добре проводимо час.

Жінки збираються пробути в Кенії місяць, розважаючись із місцевими чорношкірими чоловіками. Еллі відразу знайшла собі 23-річного хлопця з племені масаї. Обранцеві її подруги нещодавно виповнилося 20 років.

Власники місцевих готелів говорять, що намагаються відмовити своїх клієнток від небезпечних розваг. Адже у країні високий ризик підхопити ВІЛ. 6,9% жителів Кенії мають позитивний статус. Та перестороги не відлякують літніх багатійок, які прагнуть нових вражень.

22-річний кенієць Джозеф розповідає, що займався сексом із більш ніж сотнею білих жінок. Майже всі вони були щонайменше на 30 років старшими за нього. "Клієнток" він знаходить у барах та нічних клубах.

Зараз ви читаєте новину «Літні жінки їдуть по секс до Африки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі