пʼятниця, 30 квітня 2010 03:55

Крейґ Трейсі малює на тілах

Автор: фото з сайта menknowpause.fooyoh.com
  Крейґ Трейсі каже, що можна малювати на будь-якому тілі. Дівчата самі просяться стати моделями
Крейґ Трейсі каже, що можна малювати на будь-якому тілі. Дівчата самі просяться стати моделями

Майстер-художник боді-арту Крейґ Трейсі, 43 роки, почав захищати тигрів. Каже, це його улюблені тварини. Увагу громадськості до звірів привернув своєю роботою "Останній південнокитайський тигр". Трьох роздягнутих дівчат Крейґ розфарбовував 9 год. Коли вони всілися разом, вийшла об"ємна тигряча морда. Зробити такий ефектний боді-арт Трейсі попросила британська благочинна організація "Врятуйте китайських тигрів".

Крейґ, у минулому ілюстратор, почав малювати на тілі 2002 року. Має свою галерею у місті Новий Орлеан у США. Попередні роботи присвячував мистецтву маскування у природних умовах. Його твори друкують багато видань.

Художник вважає, що жодне мистецтво не відображає дух і суть теперішнього так, як розпис тіла. Деякі його роботи настільки складні, що важко зрозуміти, де закінчується людське тіло і починається тло. Зазвичай на розпис людини йде до 9 год. За 20 років своєї діяльності він малював на різних поверхнях, але говорить, ніщо не зрівняється з людським тілом.

Китайські тигри — підвид, якому найбільше загрожує зникнення. Науковці припускають, що їх не залишилося в природі. Інші кажуть, залишилося 20 тварин. У листопаді 2007-го одне тигреня народилося у зоопарку Південної Африки. Нещодавно його внесли до десятки тварин світу, яким найближчим часом загрожує вимирання.

Зараз ви читаєте новину «Крейґ Трейсі малює на тілах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі