понеділок, 29 грудня 2008 17:36

Королівський клуб автомотористів урятував водія від алігатора

Королівський клуб автомотористів існує у Великій Британії з 1897 року. Це служба, яка допомагає громадянам поратися з поломками їхніх автомобілів і мотоциклів. Щороку клуб приймає 2,7 млн дзвінків із проханням про консультацію та допомогу. Серед них немало чудернацьких.

Одного разу патруль клубу виїхав за викликом чоловіка, який не міг відкрити свою автівку. Виявилося, що п"яний британець намагався сісти за кермо чужої машини. В іншому випадку, активістам клубу довелося мати справу з алігатором. Водій придбав його собі як домашнього улюбленця. Посадив у коробку на задньому сидінні. Однак рептилії якимось чином удалося втекти. Водій запанікував, вискочив з авто й зачинив алігатора в ньому. Викликав патруль ККА, аби вони допомогли. Тим довелося ловити крокодила та заспокоювати його господаря.

— Таке враження, що кожен третій, хто нам телефонує, — навіжений. Я дивуюся, як британцям узагалі ще не заборонили водити авто. Мені здається, що в більшості для цього не вистачає мізків, — каже представник клубу.

За рік ККА допоміг багатьом людям у найважливіші для них дні. Зокрема, врятували весілля. Наречений так хвилювався, що закрив обручки в бардачку. Його довелося відкривати слюсарськими інструментами. Іншим разом спеціалістів викликав футбольний рефері. Він їхав обслуговувати матч із Лідса до Манчестера. Його машина зламалася, тож члени клубу встигли підібрати його та відвезти на стадіон за п"ять хвилин до початку гри.

2008 року Королівський клуб автомотористів визнали найкориснішою громадською організацією Великої Британії.

Зараз ви читаєте новину «Королівський клуб автомотористів урятував водія від алігатора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі