четвер, 10 грудня 2009 18:57

Королівська родина позичає гроші в охоронців

Члени британської королівської родини не носять із собою грошей. У ресторанах і готелях за них розплачуються особисті охоронці. Два роки тому принц 61-річний Чарльз позичив в охоронців майже 3 тис. фунтів (40 тис. грн. — "ГПУ") на його спільну із дружиною Камілою, 62 роки, поїздку в Туреччину й Уганду. За кілька тижнів повернув усю суму.

Начальство департаменту лондонської поліції, яке захищає королівську родину, переконує — це нормальна практика. Мовляв, королівські особи завжди повертають позичене. Але не всі поліцейські з цим погоджуються:

— Узагалі-то вони можуть планувати свої витрати наперед: якщо потрібні гроші на поїздку або в ресторан, то чому одразу не взяти їх із собою, навіщо розраховувати на охоронця? — каже Дженні Джонс із лондонської поліції.

Колишній охоронець принцеси Діани Кен Варф, 61 рік, каже, йому не раз доводилося платити за неї в готелях. Готівки вона з собою не мала, а користуватися особистою кредиткою не хотіла:

— Ми робили це з міркувань безпеки,— пояснює Варф. Каже, так важче було дізнатися про місце перебування принцеси журналістам і фотографам, які її переслідували.

Зараз ви читаєте новину «Королівська родина позичає гроші в охоронців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі