пʼятниця, 25 березня 2011 03:15

Кнуру зроблять пластичну операцію

Автор: фото з сайта www.news.com.au
  Кабан Борис майже нічого не бачить через зайві складки на морді
Кабан Борис майже нічого не бачить через зайві складки на морді

Кабану 3-річному Борису власники оплатять підтяжку шкіри на рилі. Ґрем та Юлія Кейни з австралійського міста Ровзвотер віддадуть майже $1 тис. місцевому ветеринару, щоб той прибрав зайві складки на морді Бориса. Через них 250-кілограмовий кнур майже нічого не бачить.

— Спершу ми думали, достатньо скинути вагу і все піде на лад. Але після двомісячної дієти стало ще гірше, — ділиться Ґрем Кейн, 54 роки. — Складки обвисли настільки, що повністю закрили Борису очі. Тому ми припинили експерименти з харчами. Хай буде який є, головне, щоб здоровий.

Кейни збиралися купити декоративне порося. Але продавець їх обдурив.

— Ми хотіли не просто карликову, а найменшу з карликових свинок, — розповідає 49-річна Юлія. — Вибрали найменше порося з приплоду. Спершу Борис міг легко пробігти між ногами нашого собаки. Але нам замість в'єтнамської карликової підсунули породу м'ясних свиней. Коли обман розкрився, ми вже надто полюбили цю тварину. Не може бути й мови, щоб пустити його на стейки.

Борис спить на власному дивані в будинку. Виходить гуляти в сад. Там завжди є овочі й фрукти. Сусідські діти приносять йому млинці.

Зараз ви читаєте новину «Кнуру зроблять пластичну операцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі