пʼятниця, 11 березня 2011 01:45

Китаєць переплутав гальма з газом

Автор: фото з сайта www.orange.co.uk
  Водій автомобіля ”Хайма” зніс опору і пробив стіну на багаторівневій парковці у китайському місті Чунцин. Рятувальники кажуть, що це справжнє диво, що ніхто не постраждав
Водій автомобіля ”Хайма” зніс опору і пробив стіну на багаторівневій парковці у китайському місті Чунцин. Рятувальники кажуть, що це справжнє диво, що ніхто не постраждав

38-річний житель китайського міста Чунцин переплутав гальма з газом, коли заїжджав на багатоповерхову стоянку минулої середи. Авто збило стовп і пробило стіну другого поверху стоянки.

— Ми з дружиною пили на кухні чай. Раптом почули глухі звуки ударів. Із переляку дружина пролила напій на стіл. Я побіг на вулицю, — розповідає Хуан Сяопін, що живе неподалік стоянки. — Якби це було ввечері, подумав би, що водій перебрав.

Каже, що через останні новини про терористичні акти у світі й підриви смертників став боятися вибухів.

— Дружина затримувала мене. Говорила, може, там кіно знімають, а я можу зіпсувати кадр. Кажу їй: "Надто вже реалістично пролунало".

Розповідає, коли вибіг на вулицю, побачив сріблястий автомобіль, що пробив стіну і завис над землею. Передні колеса ще крутилися.

Говорить, що бачив цю машину щоранку в робочі дні близько 9.00, коли та заїжджала на стоянку.

У поліції повідомляють, що водій був тверезий. Його ім'я не називають.

— Не розумію, як це могло статися. Переплутав гальма з газом, — виправдовується водій.

Крім нього, в машині була жінка. Обоє отримали кілька подряпин. Їм надали першу допомогу.

Авто завдовжки майже 4,5 м, завширшки — 1,7 м. За пробоїну в стіні заплатить водій. Страхова компанія відмовилася відшкодовувати ремонт машини.

Зараз ви читаєте новину «Китаєць переплутав гальма з газом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі