понеділок, 27 липня 2009 18:47

Губернатор Аляски на прощання роздавала хот-доги

Автор: фото: REUTERS/Nathaniel Wilder
  Губернатор Аляски Сара Пейлін роздає хот-доги на традиційному пікніку в рідному місті Васілла
Губернатор Аляски Сара Пейлін роздає хот-доги на традиційному пікніку в рідному місті Васілла

Сара Пейлін офіційно пішла з посади губернатора Аляски. Вона добровільно залишила посаду за півтора року до кінця своїх повноважень. У суботу влаштувала традиційний пікнік у рідному місті Васілла, де хот-доги її виробництва розбирали тисячі відвідувачів.

Пейлін стала відома у США після того, як суперник чинного президента на виборах оголосив про намір призначити її на посаду віце-президента. Сара говорила незвичні для виборців речі, і через це частина американців закохалися в неї, а решта нещадно критикували.

Чому Сара Пейлін залишила губернаторське крісло, невідомо. Пояснює, що не хоче витрачати мільйонів бюджетних доларів на вирішення судових позовів проти неї. Її звинувачують в неетичній поведінці. Інша причина відставки — негаразди в родині. Донька губернаторки завагітніла поза шлюбом і згодом розірвала заручини з батьком дитини. Це в той час, як Пейлін проголошує, що її родина живе за християнськими цінностями.

Після відставки губернаторка планує видати книжку. Подейкують, Сара може стати ведучою телевізійного ток-шоу.

Зараз ви читаєте новину «Губернатор Аляски на прощання роздавала хот-доги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі