четвер, 30 листопада 2006 17:46

Головним у стосунках Діаз вважає секс

 

Стіл агента Камерон Діаз, 34 роки, завалений пропозиціями зйомок у різних фільмах. Проте американська акторка не поспішає занурюватися у роботу.

— Я можу цілими днями розважатися, — пояснює вона. — І кожен наступний день відрізняється від попереднього. Постійним залишається лише сніданок. Про нього я намагаюся не забувати.

Наступного року на екрани вийде третя частина мультфільму "Шрек". У ньому Камерон знову озвучила принцесу Фіону. Цією роботою акторка була особливо задоволена. Їй не треба було постійно робити вишуканий макіяж.

Тим часом у середу в Нью-Йорку пройшла прем"єра картини "Відпустка за обміном". Діаз у ній зіграла головну роль. Це романтична комедія про двох жінок, які змушені святкувати Різдво на самоті. Щоб розважитися, вони міняються будинками. Одна їде до Великої Британії, інша — у США. Зрештою обидві закохуються.

За сценарієм, в одному з епізодів героїня Камерон каже, що в людей на секс немає часу. Зазвичай акторка не обговорює з режисерами діалогів, та цього разу заперечила.

— Я не можу такого сказати, — обурювалася Діаз. — Я не хочу, щоб люди думали, що стосунки між чоловіком і жінкою нормальні й без сексу. Для чого ж тоді вони потрібні?

У фільмі кілька сцен у ліжку. Зніматися в них вона не соромилася — ставиться до цього, як до акторського ремесла.

— Це те саме, що їсти, — переконує Діаз. — У пам"яті нічого особливого не відкладається. Враження такі ж, як і від зйомки розмови в автомобілі.

Камерон уже понад чотири роки живе з музикантом Джастіном Тімберлейком. Він на дев"ять років за неї молодший. Одружуватися Діаз не вважає за потрібне.

— Я не думаю, що так важливо пройтися до вівтаря у білому платті й підписати аркуш папера, — каже вона. — Для мене це питання духовності. Люди повинні присвятити себе одне одному.

Зараз ви читаєте новину «Головним у стосунках Діаз вважає секс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі