понеділок, 11 червня 2007 18:11

Флінт розшукує коханок республіканців

64-річний Ларрі Флінт володіє найбільшою у Сполучених Штатах мережею стриптиз-барів. Йому ж належить перший і найпопулярніший американський порно-журнал — "Хастлер".

Колись Флінт балотувався на посаду президента США. На зустрічах із виборцями представлявся як "торговець порнухою, якому не байдуже життя країни".

Він ненавидить республіканську партію. Називає її членів та прихильників головними ворогами свободи слова в країні й лицемірами. І навіть запропонував мільйон доларів будь-кому, хто розповість про свої романи з конгресменами від цієї політичної сили.

Порномагната цікавлять усілякі історії — коханки, коханці чи розваги зі збоченнями. Особливо він чекає на історії про сексуальні домагання конгресменів-республіканців на робочому місці. Флінт розізлився на них за процедуру імпічменту проти Біла Клінтона 1998 року через зв"язок із Монікою Левінські.

Під час того скандалу бізнесмен знайшов компромат на республіканця Роберта Лівінґстона. Флінт довів, що той також має коханку. Це коштувало останньому кар"єри.

Тепер же порномагнат хоче, щоб республіканці програли вибори. Свій порнобізнес він використовує як зброю в боротьбі за тотальну свободу слова. Поряд із відвертими картинками у "Хастлері" часто друкують передвиборні лозунги та провокаційні статті про політиків.

Флінт також ненавидить республіканців за пропаганду традиційних сімейних цінностей. Це заважає його порнобізнесу. У 1970–1980-х роках Ларрі не раз притягали до суду за аморальність.

1978-го в нього вистрелив маніяк, який вважав Флінта уособленням диявола на Землі. Відтоді в бізнесмена паралізована нижня частина тіла, і він пересувається в інвалідному візку.

Зараз ви читаєте новину «Флінт розшукує коханок республіканців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі