середа, 09 квітня 2008 16:57

Джон Дівз має дитину з власною донькою

Австралієць 61-річний Джон Дівз вже кілька років живе зі своєю донькою Дженіфер, 39 років. Вони мають спільну дитину, 9-місячну Селест.

Дівз пішов від своєї першої дружини Джоан, коли Дженіфер був рік. Відтоді він майже 30 років не бачив доньки. Одружився вдруге. Дженіфер теж вийшла заміж і виховувала двох дітей.

Батько й донька зустрілися у спільних друзів майже вісім років тому. У Дженіфер були проблеми з чоловіком і вона на деякий час переїхала до батька на південь Австралії. За кілька місяців Дівз пішов від дружини, а Дженіфер розлучилася. Вони почали жити разом.

2001-го жінка народила від батька дитину. За кілька днів немовля померло від хвороби серця. Друге — здорове. Пара також виховує двох дітей Дженіфер від попереднього шлюбу, їм 9 та 14 років.

— Ми знаємо, що це протизаконно, — каже Джон, — але ми  закохалися. Емоції перебороли здоровий глузд.

— Ми дорослі люди, — додає Дженіфер. — У кожного за плечима життєвий досвід. Наші стосунки не шкодять ані нам, ані нашим дітям.

Із подібними ситуаціями в австралійських судах не стикалися. Батька з донькою не судитимуть, оскільки ніхто з них не чинив насильства. Їм заборонили мати статеві стосунки.

Зараз ви читаєте новину «Джон Дівз має дитину з власною донькою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі