пʼятниця, 03 червня 2011 08:00

Донька лідера британської рок-групи "Роулінґ Стоунз" роздяглася для журналу "Плейбой"

Автор: фото з сайта www.thesun.co.uk
 

27-річна Елізабет, донька лідера британської рок-групи "Роулінґ Стоунз" Міка Джаґґера, роздяглася для американського чоловічого журналу "Плейбой". Фото оголеної жінки прикрашає обкладинку червневого номера видання і декілька його розворотів.

— Я відчуваю себе абсолютно комфортно, коли самовиражаюся за допомогою свого тіла, — заявляє модель. — Звикла поводитися по-європейськи, тому на пляжах засмагаю, як правило, топлес. Боялася, що батько після таких знімків перестане зі мною говорити. Але, на диво, йому моя відверта фотосесія сподобалася. На знімках я нагадую погане дівчисько, любительку рок-н-ролу.

Мік Джаґґер спокійно відреагував на еротичні знімки Елізабет.

— Моя мама Джері теж знімалася для "Плейбоя". Це було 16 років тому. Батько каже, що я маю таку ж витончену фігуру, як вона. Після мого народження мати трохи поправилася, але за півроку привела себе у форму, аби тато не знайшов іншої. У  батька тоді були закохані половина британок.

Зараз ви читаєте новину «Донька лідера британської рок-групи "Роулінґ Стоунз" роздяглася для журналу "Плейбой"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі