середа, 26 вересня 2007 17:23

Чоловікові-тигру наносили татуювання 650 годин

  Щоб зробити з людського обличчя тигряче, Денніс Авнер силіконом деформував щоки, губи, підборіддя, заточив зуби і змінив лінію волосся
Щоб зробити з людського обличчя тигряче, Денніс Авнер силіконом деформував щоки, губи, підборіддя, заточив зуби і змінив лінію волосся

58-річний американець Денніс Авнер любить, коли його називають "Тигр, що полює". Це ім"я йому подарував шаман індіанського племені Гуронів. Індіанці вірили, що в кожного з них є своя тварина-покровитель. Авнер вирішив бути схожим на тигра.

Щоб зробити з людського обличчя тигряче, йому довелося витримати деформацію щік, губ та підборіддя силіконом, подовження вух, заточування зубів, введення підшкірних імплантатів, що змінили його лоб, та корекцію лінії волосся. Татуювання йому наносили протягом 650 годин.

— Процес трансформації — не дуже приємне переживання. Але ти щасливий, наближаючись до своєї мети. Я хотів стати напівлюдиною, напівтигром, щоб узяти найкраще з цих двох видів, — розповідає Авнер.

Колись він працював техніком у військово-морських силах США. Нині він став зіркою телебачення. Авнер — один із найвідоміших трансгуманістів світу.

Трансгуманісти — це люди, які модифікують своє тіло, вважаючи його можливості недостатніми. Є понад сотня способів зміни зовнішності, серед яких розділення язика навпіл, щоб він був схожий на зміїний, та нанесення шрамів, що потім утворюють на тілі щось на кшталт луски.

35-річний Ерік Спраґе називає себе людиною-ящіркою. Він був першим, хто розділив собі язика. Усе його тіло вкрите татуюваннями зеленого кольору. Під шкірою на лобі — гострі імплантати. Він може тримати на язиці кілька кілограмів ваги й ковтати шпаги. Каже, що ні за що не повернувся б до звичайного життя. Навіть якби йому без болю повернули рідний білий колір шкіри. Спраґе змалку хотів бути незвичайним.

Джулію Ґнусе з Каліфорнії називають жінкою з найбільшою кількістю татуювань і жінкою-коміксом. Спочатку вона вкривала своє тіло малюнками не за власним бажанням. Жінка народилася з порфірією. Це захворювання, при якому сонце залишає шрами на шкірі. Татуювання допомагали приховати їх.

Зараз ви читаєте новину «Чоловікові-тигру наносили татуювання 650 годин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі