вівторок, 19 лютого 2013 05:30

Чоловік переплутав кохану зі злодієм

Параолімпієць, безногий бігун-спринтер 26-річний Оскар Пісторіус випадково застрелив свою дівчину, модель Реву Стенкамп, 30 років. Слідчі кажуть, коли вона зайшла до будинку, чоловік подумав, що це злодій.

У ніч на 14 лютого Стенкамп вирішила підкрастися до Оскара й зробити йому сюрприз до Дня закоханих. Той спросоння злякався, схопив пістолет і кілька разів вистрелив. Сусіди почули постріли в розкішному особняку близько четвертої ранку. Поліцейські знайшли закривавлене тіло моделі. У неї була прострелена голова, рука і груди. Біля трупа лежав 9-міліметровий пістолет.

Пісторіус не втікав. Його вивели з дому в наручниках. На голову був накинутий капюшон сірої куртки. Ішов нахилившись, щоб не бачили обличчя. Чоловіка звинувачують в убивстві. Ні він, ні його адвокати нічого не коментують.

Напередодні Рева обговорювала з друзями у соцмережі плани на День святого Валентина. Запитувала, хто що даруватиме своїм коханим. За тиждень до смерті в інтерв'ю розповідала, що в неї з Оскаром чудові стосунки і він її любить. Казала, що він — бездоганний чоловік.

— Вони зустрічалися кілька місяців. Це були здорові, казкові стосунки. Те, що сталося, шокує. Ніхто не знає правди. Рева була яскравою, доброю, неймовірною, — пише південноафриканський публіцист Саріт Томлінсон.

За даними поліції, щодня в Південній Африці вбивають близько 50 людей. Тому більшість жителів мають у домі зброю, щоб захищатися.

Оскар Пісторіус брав участь у минулорічних Лондонських параолімпійських іграх. Із 11-місячного віку ходить і бігає на протезах. Коли він був немовлям, йому ампутували обидві ноги нижче колін через вроджену хворобу.

Останні роки жив у великому особняку з парканом під напругою. Поряд із ліжком завжди тримав пістолет. За дверима стояла бейсбольна біта, біля вікна — для крикету.

У місцевих ЗМІ згадують, раніше Пісторіуса звинувачували у скандальній поведінці. Кажуть, він погрожував переламати ноги чоловікові, який нібито чіплявся до його подруги.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік переплутав кохану зі злодієм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі