неділя, 20 серпня 2006 14:23

Буш погрався в байкера

Автор: фото: REUTERS/Kevin Lamarque
  Президент США Джордж Буш відвідав завод із виробництва мотоциклів ”Харлей Девідсон” у місті Йорк
Президент США Джордж Буш відвідав завод із виробництва мотоциклів ”Харлей Девідсон” у місті Йорк

Працівники заводу "Харлей Девідсон" у місті Йорк, що в штаті Пенсильванія, кілька днів готувалися прийняти на підприємстві президента Сполучених Штатів Джорджа Буша. На заводі, який виробляє мотоцикли, пофарбували стіни, повісили вітальні плакати. Робітники дуже раділи, що побачать президента.

Робітниці Мері Енн Вінтерс дозволили стояти за спиною Буша під час прес-конференції. Потім жінка зателефонувала матері й захоплено розповідала про те, яким вдалим був у неї день.

Житель Йорка Браян Хемпфіл страшенно зрадів, коли побачив, як президентський гелікоптер підлітав до заводу. Він почув по радіо, що Буш буде у місті, зупинив машину і чекав на вулиці, доки він не пролетить.

— Не кожного дня побачиш гелікоптер президента, — пояснював Хемпфіл.

На заводі відібрали 12 робітників для розмови із президентом. Буш сказав їм, що вважає "Харлей Девідсон" зразком якості американських товарів. Говорив, що потрібно продавати більше мотоциклів за кордоном.

— Чим більше Харлеїв ми будемо везти у В"єтнам, Китай та Індію, тим більше американців матимуть роботу, — сказав Буш.

Ще перед розмовою з працівниками президент зайшов до кімнати, де тестують нові моделі. Там він сів на мотоцикл, завів мотор і під захоплені вигуки і аплодисменти до краю викрутив ручку газу. Потім запитав у керівника тестового відділу заводу 40-річного Джоела Тонера, чи можна погратися в справжнього байкера. Джоел, звичайно, дозволив.

Буш зізнався, що охоче придбав би собі такий мотоцикл. Але це, мовляв, ускладнить життя його охоронцям. Тоді працівники заводу подарували президенту фірмову шкіряну куртку з логотипом "Харлей Девідсона". Вони не знали, що одна така в нього вже є. Кілька років тому Буш відвідував мотоциклетний завод у іншому місті.

Зараз ви читаєте новину «Буш погрався в байкера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі