четвер, 04 жовтня 2007 18:03

Брітні Спірс позбавили опіки над дітьми

Суд американського штату Каліфорнія позбавив співачку Брітні Спірс, 25 років, права опікуватися двома синами. Відтепер дворічний Шон Престон і однорічний Джейден Джеймс житимуть зі своїм батьком, колишнім чоловіком Спірс Кевіном Федерлайном, 28 років.

Суддя зобов"язав співачку протягом 48 годин віддати дітей. Спірс не сперечалася. Вона відвезла хлопчиків до будинку колишнього чоловіка, передала їх охоронцеві й поїхала.

Брітні Спірс позбавили батьківських прав через її алкогольну та наркотичну залежність. Її поведінку визнали небезпечною для дітей. Хлопчики залишатимуться у батька, поки суд не визнає поведінку Спірс задовільною.

Брітні колись називали однією з найуспішніших жінок у шоу-бізнесі. Та після розлучення з Кевіном Федерлайном минулого року вона почала напиватися на публіці й поводилася непристойно. Співачка опинилася в реабілітаційній клініці, де написала на голові число 666, називала себе "антихристом" і навіть спробувала накласти на себе руки.

Брітні також не раз потрапляла в дорожні пригоди. Нещодавно збила фотографа і втекла з місця аварії. За це ледь не потрапила на півроку до в"язниці. Як стало відомо пізніше, у неї не було водійських прав. Федерлайн заявив, що неодноразово бачив дружину за кермом із дитиною на колінах.

Подружжя офіційно розлучилося два місяці тому. Федерлайн отримав від дружини $1 млн відступних, віллу в Малібу, а також $20 тис. щомісячних аліментів. Якщо він опікуватиметься дітьми, ця сума значно зросте.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс позбавили опіки над дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі