четвер, 17 вересня 2009 18:54

Бізнесмени вкорочують собі віку

15 вересня очільник американської інвестиційної компанії "Рокфеллер & Ко" 56-річний Джеймс Макдональд застрелився в місті Нью-Бедфорд, штат Массачусетс. Друзі кажуть, він не витримав пов"язаних із кризою труднощів. За останні півроку через фінансові негаразди в різних країнах наклали на себе руки дев"ять великих бізнесменів.

Торік у грудні французький інвестор 65-річний Тьєрі де ля Віллюше перерізав собі вени. Через махінації американського фінансиста Бернарда Медоффа він утратив більш ніж $1,4 млрд. Згодом під потяг кинувся німецький мільярдер Адольф Меркль, 74 роки. Його збитки внаслідок невдалих операцій із цінними паперами перевищують $500 млн.

У квітні у власному будинку в передмісті Вашинґтона повісився фінансовий директор найбільшого американського іпотечного агентства "Фредді Мак" 41-річний Девід Келлерман. Через кризу компанія втратила мільярди доларів.

Кілька тижнів тому вкоротив собі віку голова французького філіалу "Кока-Кола" Жан-П"єр Багар, 50 років. Кажуть, він важко переживав фінансові проблеми компанії. У нього лишилося двоє неповнолітніх синів.

На початку 2009-го американські психологи попереджали: через фінансову кризу в світі почастішають самогубства. Радили більше ділитися проблемами з друзями, не замикатися в собі.

Зараз ви читаєте новину «Бізнесмени вкорочують собі віку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі