середа, 03 жовтня 2007 17:14

Бізнесмен катає індусів на несправному літаку

Бізнесмен із Делі Бахадур Чанд Ґупта 2003 року купив у страхової компанії старий несправний літак "Аеробус 300". Тепер за чотири долари він дозволяє незаможним індусам посидіти в салоні лайнера, який весь час стоїть на землі.

Таким чином біднякам, які ніколи не літали, Ґупта дає можливість відчути себе пасажирами літака. Під час уявного польоту їх обслуговують стюардеси. Такий самий обід, як і на звичайному рейсі, входить у вартість квитка.

Хоч у літака лише одне крило, однак є справжній капітан. Ґупта найняв професійного пілота, щоб він спілкувався з пасажирами через динаміки. Наприклад, той говорить клієнтам, що літак входить у зону турбулентності або ж оголошує, що їхня подорож добігає кінця і літак іде на посадку в Делі. Також Ґупта обладнав салон гучномовцями, які імітують ревіння моторів під час зльоту.

Атракціон відкритий щосуботи. Бізнесмен стверджує, що від охочих немає відбою. У політ можуть відправитися одночасно 40 індусів. Враховуючи, що 99% мільярдного населення країни ніколи не подорожували літаком, клієнтів вистачить надовго.

— Деякі з пасажирів проїхали через усю країну, щоб потрапити на борт мого літака, — каже Ґупта.

Зараз ви читаєте новину «Бізнесмен катає індусів на несправному літаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі