вівторок, 29 січня 2008 17:40

Анджела Бісмарчі зробить 42-гу пластичну операцію

До карнавалу, що розпочнеться цієї суботи у бразильському місті Ріо-де-Жанейро, тамтешня модель Анджела Бісмарчі, 36 років, зробить 42-гу пластичну операцію.

Жінка збирається змінити розріз очей на азіатський манер. Таким чином вона хоче відзначити 100-річчя японської еміграції у Бразилії. Ця операція наблизить Анджелу до світового рекорду, що належить 52-річній американці Сінді Джексон. Та зверталася до пластичних хірургів 47 разів.

— Я завжди була марнославною, — говорить Анджела Бісмарчі. — А під час карнавалу я мушу почуватись особливо гарною.

Бісмарчі народилася в Ріо в бідній родині. Відомою стала завдяки одержимості своєю зовнішністю та любові до пластичної хірургії. Першу операцію зробила у 21 рік, коли її груди втратили форму після народження доньки. Нині вона одружена з пластичним хірургом.

— Мені поставили силіконові імплантати. Я була дуже задоволена результатом, — каже Бісмарчі. — Я знову стала гарною і спокусливою.

Нині Анджела — одна з найвідоміших красунь країни. Вона випускає лінію білизни. Модель дає поради жінкам, як стати красивими. Щодня вона отримує 500–700 листів від своїх прихильників. Щоб підтримувати форму, Анджела Бісмарчі щодня 2,5 год. проводить у спортзалі, бере уроки танцю і засмагає на пляжі.

Окрім зовнішності, славі Анджели Бісмарчі сприяли кілька скандалів під час карнавалів у Ріо. 2000-го її заарештували за те, що вона брала участь у параді майже оголеною. На її тілі був намальований бразильський прапор.

Два роки потому Анджела Бісмарчі з"явилася на карнавалі із зображенням на її тілі 62-річного президента країни Луїса Інасіу Лула да Сільви.

Зараз ви читаєте новину «Анджела Бісмарчі зробить 42-гу пластичну операцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі