пʼятниця, 20 вересня 2019 05:26

Американці вдочерили та покинули 8-річну українку саму

45-річну Крістін і 43-річного Майкла Барнеттів звинувачують у нехтуванні батьківськими обов'язками. Вони вдочерили українку, а потім покинули.

2010-го Барнетти вдочерили 8-річну українку з діагнозом "карликовість". Дівчинка жила в прийомній сім'ї два роки. Тоді змінили в документах вік дитини з 8 на 22 роки. Наказали, щоб усім говорила, що це її справжній вік. Мовляв, виглядає молодо.

2013-го Крістін і Майкл забрали трьох рідних синів і переїхали в Канаду. Доньці орендували квартиру в місті Лафайєтт, штат Індіана, й залишили її саму.

Після того прийомні батьки жодного разу не спілкувались з донькою. Вони оплачували їй житло, але більше жодних коштів не давали. Дівчинка просила допомоги в сусідів. У травні 2014 року сироту виселили за несплату. Де жила дитина відтоді — невідомо. За кілька років її хотіла вдочерити інша сімейна пара, але Барнетти не погоджувалися.

За словами українки, без опіки вона перебувала з липня 2013 року до лютого 2016-го.

Крістін і Майклові Барнеттам висунули звинувачення. За залишення в небезпеці залежної людини й жорстоке обмеження свободи.

Жінка заперечує провину. Каже, прийомна донька була шахрайка та якось зізналася, що насправді їй вже більше 18 років. Та лікарі під час обстеження підтвердили справжній вік дитини.

За кілька років до того Барнетти стали героями газетних публікацій і телевізійних сюжетів. Журналісти розповідали про Крістін. Вона написала книжку про виховання сина-аутиста, який росте "геніальним фізиком". Його інтелектуальний коефіцієнт вищий, ніж в Альберта Ейнштейна. 10-річний Джейкоб Барнетт вступив до університету, де вразив викладачів знанням. Отримав роботу як дослідник у галузі квантової фізики.

Зараз ви читаєте новину «Американці вдочерили та покинули 8-річну українку саму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі