середа, 23 липня 2008 18:00

Аду Буну вкрав мільйон фунтів із банкоматів

  Румунського шахрая Аду Буну виказала фотографія його малого сина в купі грошей
Румунського шахрая Аду Буну виказала фотографія його малого сина в купі грошей

Румун 34-річний Аду Буну грабував банкомати у Великій Британії за допомогою фальшивих карток і пристрою, який зчитував чужі пін-коди. Буну допомагав його співвітчизник Флорін Паладе, 33 роки.

Чоловіки знімали по 500 фунтів у різних банкоматах. За кілька років емігранти вкрали  майже мільйон фунтів. Вони купували собі нові машини та дорогий одяг. Пізніше до Буну з Румунії приїхала дружина із сином. Чоловік водив її у ресторани та дизайнерські магазини.

Якось поліцейські зупинили Буну за перевищення швидкості. Румун показав їм фальшиві водійські права. Правоохоронці вирішили обшукати його. У мобільному телефоні знайшли фотографію 9-місячного сина Буну, який сидить на купі грошей.

Румун стверджував, що їх подарували малому на хрестини. Однак поліцейські  обшукали дім емігранта. Там у комп"ютері знайшли секретні дані на 2 тис. чужих карток. Сусіди розказали, що емігрант має два БМВ останньої моделі, а на його дворі лежать десятки порожніх пляшок із-під шампанського.

Буну засудили до п"яти років ув"язнення. У справі Паладе триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «Аду Буну вкрав мільйон фунтів із банкоматів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі