четвер, 17 січня 2008 16:55

88-річний англієць танцюватиме в балеті

За кілька днів 88-річний Джон Лоув, колишній учитель із англійського міста Вітчфорд, що у графстві Кембріджшир, танцюватиме партію в балеті "Кам"яна квітка" на музику Сергія Прокоф"єва. Він гратиме лісоруба.

Чоловік зізнається, що мріяв танцювати все життя. Та брати уроки танцю наважився лише дев"ять років тому. Саме тоді він придбав балетний станок. Джон старанно займається кожного дня. Почувається добре.

Нині містер Лоув ретельно готується до дебюту. Викладачка танців Гелен Птітт каже, що він гнучкий і сильний:

— Він не стрибає так, як хотів би, але має неповторну манеру виконання. Якби в наш час було менше упереджень, він би неодмінно став видатним танцюристом.

Джон Лоув переконаний, що саме любов до театру допомогла йому пережити три роки японського полону під час Другої світової війни.

— Я вважаю, що балет — це чудова річ. Не бачу нічого жіночного в ньому та не розумію, чому так мало чоловіків ним займаються, — говорить він. — Дивлюся я на цих людей, як вони трусяться над своїми цигарками — краще б на балет пішли.

Зараз ви читаєте новину «88-річний англієць танцюватиме в балеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі