вівторок, 05 жовтня 2010 06:18

75 гостей побилися на іменинах

В американському штаті Огайо 75 гостей побилися на святкуванні дня народження 3-річної дівчинки. 15 із них тяжко поранені, п"ятьох відвезли до лікарні. Один із постраждалих потребує операції. Його поранили в око.

30 дітей були свідками бійки в бенкетній залі кафе "Елмвуд Іґлз" у місті Цинциннаті. Загалом на свято запросили 150 людей. О першій ночі батько іменинниці 26-річний Рамон Марсела-Фернандез напав на її вітчима. Приревнував свою колишню дружину до її нового чоловіка. Був дуже п"яний. Решта гостей втрутилися в сімейні чвари. Окрім алкоголю від закладу, запрошені принесли свою випивку.

— Коли ми приїхали на виклик, не могли зайти до кафе, — каже місцевий шериф Вілльям Пескін. — Усередині творилося щось жахливе. Люди кидалися одне на одного з розбитими пивними пляшками та стільцями. Довкола було багато крові та скла. Я викликав підмогу.

На місце бійки прибуло 20 полісменів. Вони затримали Рамона, ще чотирьох оштрафували за бійку.

— Як домовлялися зі мною про вечірку, здавалися хорошими людьми, — каже працівниця кафе Джес Фіке. — Навіть запропонували принести продукти й мікрохвильовку.

Власники кафе викликали спеціальну бригаду, щоб прибирати скло з розтрощених вікон і пляшок. Уцілів лише величезний торт у формі фігурки принцеси.

Зараз ви читаєте новину «75 гостей побилися на іменинах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі