пʼятниця, 04 липня 2008 17:29

34-річний чоловік народив дівчинку

  До 20-річного віку Томас Біті був жінкою на ім’я Трейсі Лагондіно
До 20-річного віку Томас Біті був жінкою на ім’я Трейсі Лагондіно

У четвер 34-річний Томас Біті з американського міста Бенд, штат Орегон, народив доньку. Пологи розпочалися за графіком. Біті навіть не знадобився кесарів розтин, як передбачали раніше. Батько і дитина почуваються добре.

Біті народився на Гаваях жінкою. Носив ім"я Трейсі Лагондіно. До 20 років дівчина працювала моделлю і брала участь у конкурсах краси. Потім стала лесбіянкою, а ще через певний час вирішила змінити стать і бути Томасом. Їй видалили молочні залози та ввели чоловічі гормони. Статеві органи залишили, бо Трейсі хотіла в майбутньому народити дитину. Дівчина отримала документи на чоловіче ім"я і вони разом із коханкою Ненсі, якій нині 45 років, переїхали до Орегону.

Офіційно одружилися вони 2002 року. Ненсі має двох дорослих доньок, але більше народжувати не могла. Тому вирішили, що зробить це Томас. Перша спроба штучного запліднення була невдалою. Від другої лікарі відмовилися, бо не можна було передбачити, як розвиватиметься дитина. Тоді пара зважилася провести штучне запліднення вдома.

— Ми пішли до ветеринарної клініки і під приводом того, що в нас захворіли папуги, випросили шприц без голки, — розповідає Ненсі. — У нас уже була донорська сперма, і я ввела її Томасу. У мене руки трусилися, як від електрошоку.

Цього разу все пройшло згідно із задумом. Тривалий час Томас приховував живіт під розтягнутим одягом. Згодом казав, що пузо в нього росте від пива. Зрештою парі довелося зізнатися в тому, що в чоловіка буде дитина. Усі знайомі зреагували негативно.

— Із нас сміялися. Моя тітка сказала, що я виношую монстра, — розповідає Томас.

Після того, як світ побачив фотографії вагітного чоловіка з чорною бородою, він виходить на люди виключно у футболці з написом "Розкажи мені, що таке нормально".

— Це абсолютно ненормально! — каже один із його сусідів. — Це він, чи вона, чи воно? Мене виховували в іншій системі моральних цінностей. Хотів би я зрозуміти, що відбувається.

Томас каже, що він буде дитині батьком. Стверджує, що, якби Ненсі могла народити, вони не затіювали б таку авантюру. А звертатися до сурогатної матері не було сенсу, адже Томас сам міг виносити дитину.

Зараз ви читаєте новину «34-річний чоловік народив дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі