вівторок, 01 грудня 2020 14:34

Влада Росії підозрює Навального в екстремізмі

Влада Росії підозрює Навального в екстремізмі
Олексія Навального влада Росії підозрює в екстремізмі. Фото: Reuters

Висловлювання російського опозиціонера Олексія Навального правоохоронці РФ перевіряють на наявність екстремізму.

Подробицями поділилось видання "ТАСС".

Московські слідчі проводять перевірку після висловлювань Навального на радіостанції "Ехо Москви" про повалення конституційного ладу в Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Отруєння Навального: 56 країн вимагають від Росії розслідування

За словами джерела, слідство вважає, що вранці 27 квітня Навальний, беручи участь в прямому ефірі програми "Розворот" на радіостанції "Ехо Москви" закликав до насильницької зміни конституційного ладу в РФ.

Опозиціонер звернувся до президента РФ Володимира Путіна через Instagram.

"Мені плювати на ваших слідчих і суддів, яких ви давно перетворили на безсовісних холуїв, що стоять на сторожі ваших скринь з грошима" – написав він.

За словами головного редактора "Ехо Москви" Олексія Венедиктова, Навального вирішили "налякати, щоб він не повернувся до Росії". Чоловік також повідомив, що до радіостанції щодо перевірки опозиціонера ніхто не звертався.

Нещодавно стало відомо, що в Росії поширюють фейкові новини про опозиціонера Олексія Навального та його дружину Юлію, посилаючись на вигадане німецьке видання.

Зараз ви читаєте новину «Влада Росії підозрює Навального в екстремізмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі