вівторок, 22 грудня 2020 19:44

У Великобританії зафіксували новий рекорд випадків Covid-19 за добу

У Великобританії зафіксували новий рекорд випадків Covid-19 за добу
Зростання захворюваності Covid-19 в країні пов'язане з виявленням нового мутованого варіанту коронавірусу. Фото: Reuters

У Великій Британії виявили новий рекорд випадків зараження коронавірусом за добу.

Так, кількість інфікувань склала 36,8 тис., що стало максимальним показником з початку пандемії. Про це свідчать дані на сайті урядової інформації.

Кількість смертей за добу склала 691. В цілому у країні померли 68,3 тис. інфіковани.

За останні сім днів кількість виявлених в країні випадків зараження зросла приблизно на 60% в порівнянні з попереднім семиденним періодом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вірусологиня знайшла небезпеку в мутованому штамі коронавірусу

Зазначається, що зростання захворюваності пов'язане з виявленням нового мутованого варіанту коронавірусу. Він починає домінувати серед виявлених випадків зараження - в Лондоні, на південному сході Англії і в Вельс. На нього зараз припадає більша частина нових хворих.

У зв'язку з цим, більше 30 держав, включаючи більшість країн ЄС, Росію, Австралію, Аргентину, Канаду і Туреччину, оголосили про те, що тимчасово припинять пасажирське авіасполучення з Великою Британією.

ПЛР-системи тестування українців змінюватимуть через новий штам мутованого коронавірусу. Нововведення зроблять наприкінці грудня.

Зараз ви читаєте новину «У Великобританії зафіксували новий рекорд випадків Covid-19 за добу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі