пʼятниця, 21 червня 2024 09:05

Путін заявив про ймовірну зміну ядерної доктрини РФ

Путін заявив про ймовірну зміну ядерної доктрини РФ
Російський диктатор Володимир Путін заявив про намір змінити ядерну доктрину РФ. Фото: gettyimages.com

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що не виключає надання Північній Кореї високоточної зброї.

Зробити це він має намір нібито у відповідь на військову допомогу Заходу Україні. Окрім того, Путін розглядає можливість зміни ядерної доктрини РФ. Про це пише Bloomberg.

"Ми залишаємо за собою право постачати зброю в інші регіони світу. Зважаючи на наші домовленості з КНДР, я не виключаю цього", - сказав російський диктатор на прес-конференції в Ханої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чи не краще тоді йти до кінця?" - Путін заговорив про ядерну атаку

За його словами, партнери України нібито заявляють, що не контролюють використання свого озброєння.

"Ми також можемо сказати те саме", - сказав Путін.

Він зазначив, що Росія розглядає можливість зміни своєї ядерної доктрини у відповідь на нібито дискусії на Заході про "зниження порогу для використання ядерної зброї та розробку менш потужної зброї".

Путін також заявив, що Росії не потрібно вводити ідею так званого превентивного удару, адже "ударом у відповідь противник буде гарантовано знищений".

Російський диктатор Володимир Путін пригрозив Південній Кореї "наслідками". За його словами, РФ ухвалить "відповідні рішення", якщо Південна Корея вирішить надати Україні летальну зброю.

Диктатор також заявив, що Росія може поставити зброю Північній Кореї. Це, на його думку, буде дзеркальною відповіддю на підтримку України Заходом.

Зараз ви читаєте новину «Путін заявив про ймовірну зміну ядерної доктрини РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі