вівторок, 27 липня 2021 08:07

У світі нова трійка лідерів з поширення Сovid-19

У світі діагностували понад 444 тис. нових випадків Covid-19. Найбільше хворих виявили у США, Ірані та Індії.

У Європі за приростом хвороби лідирують Велика Британія, Росія та Іспанія, свідчать дані Worldometers. Україна за кількістю нових заражень знаходиться на 88-му місці у світі. Поміж країн Європи вона на 19-му місці.

У США зафіксували понад 35 тис. нових інфікованих за добу, в Ірані – понад 31 тис., а в Індії – понад 30 тис. Далі за кількістю хворих у рейтингу знаходяться Індонезія та Британія. За добовою смертністю від коронавірусу лідирують Росія, Франція та Італія.

Автор: Worldometers
  Найбільше хворих виявили у США, Ірані, Індії.
Найбільше хворих виявили у США, Ірані, Індії.

Загалом за час пандемії у світі померли понад 4,1 млн людей, летальних випадків за добу зафіксували понад 8 тис. Одужали від недуги понад 177 млн осіб, досі хворіють близько 14 млн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні хочуть дозволити змішування Covid-вакцин - МОЗ

Хоча темпи вакцинації в Україні ростуть, уникнути карантину восени не вдасться. Уряд очікує на нову хвилю захворюваності, яка поверне країну до суворого карантину. Зняті маски можуть зіграти з населенням злий жарт. Потужність третьої хвилі в Україні залежатиме лише від кількості людей, яких устигнуть вакцинувати.

Зараз ви читаєте новину «У світі нова трійка лідерів з поширення Сovid-19». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі